• Mennesket i centrum
  Omdrejningspunktet i min rådgivning til dig vil være mennesket i din organisation. Hvordan tiltrækker og udvikler du dine medarbejdere til gavn for deres trivsel og for din bundlinje.

"Udvikling af de menneskelige ressourcer er værdiskabende for vores virksomhed!"
(Carsten Hedemann, Adm. direktør, netIP)

 • Rekruttering
  Baseret på min erfaring gennem 8 år som seniorkonsulent hos Mercuri Urval og mere end 8 år som selvstændig rekrutterings-konsulent gennemfører jeg hele eller dele af rekrutterings opgaven baseret på dit behov. Samtalerne kan gennemføres i din virksomhed eller diskret et andet sted i byen. Jeg anvender de mest moderne og opdaterede rekrutteringsmedier incl. sociale medier.
 • HR
  Jeg arbejder ofte som tilknyttet HR konsulent på deltid hvor jeg indgår som en integreret del af din organisation. Dine medarbejdere og ledere anvender mine kompetencer i dagligdagen til at udvikle en række HR værktøjer herunder MUS koncept, funktionsbeskrivelser, opdaterede ansættelseskontrakter, introduktionsforløb for nye medarbejdere, personalehåndbøger, kurser, ledertrænings forløb mv.
 • Forretningsudvikling
  I forbindelse med salg af din virksomhed, børsnotering eller tiltrækning af investorer tilbyder jeg at gennemgå din virksomhed fra A-Z. Jeg beskriver dit forretningsgrundlag, dine markeder, produkter, organisation, økonomi, markedsføring ligesom jeg giver dig et katalog af forbedringsmuligheder. Udadtil opnår du en fin afrundet præsentation af din virksomhed. Indadtil en række forslag til forbedringer.
 • Fundraising
  Jeg har arbejdet som professionel fundraiser for førende danske virksomheder og organisationer i mere end 20 år. Jeg sidder som evaluator på store EU programmer og ved præcist hvad der skal til for at en ansøgning kan gå igennem ”nåleøjet”. Min styrke er at identificere og skabe partner-skaber nationalt og internationalt mellem relevante partnere i disse projekter. Jeg tilbyder også at løse projektlederopgaven.
 • Referencer
  Mit kendskab til især det nordjyske erhvervsliv gennem 25 år som konsulent er stort. Siden 2009 har jeg drevet Rahbek Consulting, og er stolt af at en række refe- rencer, primært inden for succesrige private virksomheder i vækst og med positiv bund- linje. Både jeg selv og kunden investerer i samarbejdet. Derfor rækker det typisk langt ud over den første opgave og varer ved i mange år. Se et udvalg af referencer her:
 • Hvem er jeg?
  Født 1960, uddannet Akademiingeniør, HD(a) og Korrespondent fra Aalborg Universitet. I en alder af 25 fik jeg min første lederstilling hos en nordjysk stålentreprenør og i de efterfølgende 30 år har jeg arbejdet i store nordjyske og danske virksomheder med ledelse, salg, HR og projektudvikling. Opgaverne har ført mig rundt i hele verden og jeg har i perioder været udstationeret i både USA, Rusland og Sydafrika.